25.09.2022 96

Salih Konca Anaokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılmıştır. Adını hayırseverimiz Salih Konca'dan almıştır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 4 derslikli bağımsız anaokuludur. 612 metrekarelik arsa üzerinde, tek kattan oluşmaktadır. Okulumuza 48 ayını tamamlamış çocukların kaydı yapılmakta olup, kayıt alanımızdaki 60 ay ve üzeri çocuklar öncelikli alınmaktadır. Okulumuzda görevli tüm öğretmenler kadrolu olup, lisans ve lisansüstü mezunu uzman öğretmenlerdir.

Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 1 rehber öğretmen, 1 memur, 1 temizlik personeli, 1 İŞKUR Personeli ve 1 aşçı ile hizmet vermektedir. Okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmektedir. Okulumuzdaki etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programına bağlı olarak oluşturulmaktadır.